buro ir. herman sengers

Als oorspronkelijk familiebedrijf ontwikkelt, ontwerpt en realiseert Buro Sengers sinds 1988 gebouwen en woningen in diverse stijlen. Na 31 jaar heeft oprichter Herman Sengers in 2019 het stokje overgedragen aan Paul van der Zanden en Guus Sengers.

 

onze manier van werken

Buro Sengers vindt het belangrijk om een blijvende meerwaarde te creëren voor u. Uw stem telt daarin voor ons het allermeeste.

Vrijblijvend gaan wij met u eerst een gesprek aan waarin wij enerzijds uw wensen inventariseren en anderzijds de vertaalslag maken naar een bouwkundig advies inclusief 3D-impressie. Interactief met u gaan we aan de slag om het maximaal haalbare uit het beschikbare budget te halen.

We bieden u een veelzijdig aanbod in ontwerpstijlen. Hiermee zijn wij in staat op elke plek een passend en verrassend ontwerp te presenteren.

ons team

Met ruim 30 jaar ervaring bezit ons team de vereiste flexibiliteit en deskundigheid op het gebied van architectuur, stedenbouwkunde en bouwtechniek.

Twee senior en twee junior architecten bundelen hun krachten en gaan geen enkele ontwerpopgave uit de weg. Naast architecten beschikken wij ook over projectleiders en technisch tekenaars met jarenlange ervaring. Ons projectenportefeuille bestaat dan ook uit een grote variëteit aan projecten. Van kleine renovaties tot grootschalige uitbreidingswijken die wij allemaal met dezelfde gedrevenheid omarmen.

Vriendelijke groet,
Paul van der Zanden en Guus Sengers

onze visie en missie

Buro Sengers wil blijvende meerwaarde creëren voor u. Van een goed ontwerp kunt u niet alleen zelf profiteren, maar ook uw omgeving. Een duurzaam ontwerp draagt bij aan een milieu waar we langer van kunnen genieten. Maar ook de gebouwde omgeving verbetert met een mooi ontwerp. Wij creëren voor u, en de omgeving verliezen we daarbij niet uit het oog.

Wij vinden ook dat het proces een plezierige gebeurtenis moet zijn. Wij staan u altijd bij en zorgen er voor dat zo veel mogelijk uitdagingen vooraf gladgestreken worden zodat u met een gerust hart kunt genieten als het project eenmaal verwezenlijkt is.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.