JRW

Van Schijndelstraat | Waalwijk

JRW

Van Schijndelstraat | Waalwijk

Op een hoeklocatie van een bedrijventerrein in Waalwijk staat dit bedrijfsgebouw met kloeke uitstraling. Met materialen als staal en beton en enkele grote gebaren in de gevels is het een stoere verschijning. De entree laat zich duidelijk zien met zinken bekleding en een luifel. De showroom en kantoorruimtes op de verdieping zijn met verdiepingshoge kozijnen over de gehele breedte tot voorbij de hoek opengewerkt. Deze raamopeningen hebben een strakke omlijsting gekregen van eveneens zink.

Aan de laad- en loszijde van het gebouw is een 9m hoge betonmuur opgetrokken die met een gelijke hoogte als het kantoor zorgt voor een prettige overgang van kantoor naar bedrijfshal.

Naam:
JRW

Locatie:
Van Schijndelstraat | Waalwijk

Bruto Vloeroppervlakte
Kantoor: 650 m2
Bedrijf: 2.150 m2

Status:
Gerealiseerd 2014

Bij binnenkomst leidt een riante bordestrap het oog naar boven waar een lichtstraat nog wat extra daglicht naar binnen haalt. In de betonvloeren ligt een strook van houten planken die dwars door alle ruimtes voert.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.