Appartementengebouw

Heuvel | Geldrop

Appartementengebouw

Heuvel | Geldrop

Een bank met perfecte ligging midden in het centrum in Geldrop maakt plaats voor 14 Appartementen met een winkelplint. Het pand is tot op het casco gestript en wederopgebouwd met nieuwe gevels en een opbouw op de derde verdieping. Alle buitenruimtes zijn inpandig of in een tussengelid gelegen zodat de gemetselde gevels zich over de volledige hoogte presenteren. Met 3 lagen en een kap een prominente verschijning.

Gegevens

Locatie
Heuvel | Geldrop

Bruto vloeroppervlak
Winkel: 850 m2
Wonen: 1.450 m2 + kelderbergingen

Status
Gerealiseerd 2020

De massa is opgeknipt in meerdere parcelleringen. Met 2 tussenleden met buitenruimtes zijn 3 volumes te onderscheiden. De grootste ligt het meest prominent in de hoek en de kleinere geleiden het beeld naar de kleinere korrel van de naastgelegen gebouwen. Met dwarskappen en topgevels zijn de gevels verder opgeknipt in nog kleinere delen. Met verschillende kleuren metselwerk en verschillende type raamopeningen is het beeld verreikt en sluit de totale massa goed aan op de diverse verschijningsvormen die in het centrum van Geldrop te vinden zijn.

Een interne corridor wordt voorzien van daglicht met een grote lichtstraat die met vides tot diep in het gebouw reikt. De witte wandafwerking van de binnenruimtes zorgt in combinatie met het daglicht voor een prettige omgeving.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.