Q-Fin

Wilgenakker | Bergeijk

Q-fin

Wilgenakker | Bergeijk

Een hoeklocatie met een volledig opengewerkte hoek met een vliesgevel van ruim 6m hoog maakt dit een imposante verschijning op het industrieterrein in Bergeijk. Strakke materialen zoals stucwerk en een aluminium vliesgevel passen bij de producten die in deze bedrijfsruimte geproduceerd worden.

Gegevens

Locatie
Wilgenakker | Bergeijk

Bruto vloeroppervlak
Kantoor: 750 m2
Bedrijf: 2.200 m2

Status
Gerealiseerd 2017

De divergerende lijn van het witte stucwerk resulteert in een grote overstek op de hoek van het gebouw. Met een klein gebaar in de grote pui wordt de entree zichtbaar gemaakt. Deze haakvorm die de lijn van de dakrand volgt creëert hiermee automatisch een luifel door de grote negges.  De kantoorruimtes in het zwart onderscheiden zich van de wit gestucte showroom en door een transparante scheiding tussen de 2. Met een overhellende gevel manifesteert dit volume zich op eigen wijze.

De Bedrijfshal zelf is met meerdere materiaaltoepassing en vertikale glasstroken op meerdere plaatsen opgeknipt in kleinere delen van een meer menselijke schaal.

Het interieur, mede mogelijk gemaakt door Len Interieur uit Bergeijk, is geheel in lijn met de buitenzijde afgewerkt met zwart staal, houten latten en een stoere betonvloer. In de kantoorruimtes en kantine zijn verdiepingshoge kozijnen geplaatst die uitnodigen het naastgelegen park met vijver te bezoeken.

Dit gebouw vormt samen met het tegenover gelegen pand van Bax Metaal een mooi ensemble van overhellende en divergerende volumes van wit stucwerk.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.