Coppens Groep

Heijerdijk | Westerhoven

Coppens Groep

Heijerdijk | Westerhoven

Op een prominente plek bij binnenkomst van Westerhoven staat dit bedrijfspand dat in 2014 een flinke update kreeg. Het betreft namelijk een verbouwing van een bestaand kantoorpand. Het nieuwe kantoor is voor het bestaande gezet. Met hoge gevels wordt het bestaande deel ingepakt en zorgt zo voor een totaal nieuw beeld.

Naam:
Coppens Groep

Locatie:
Heijerdijk | Westerhoven

Bruto Vloeroppervlakte
Kantoor: 500 m2
Bedrijf: 7.000 m2

Status:
Gerealiseerd 2014

De dakrand en de plint zijn bewust op een aantal plaatsen onderbroken met een afwijkende hoogte en materiaal. Op deze manier wordt het grote volume teruggebracht tot een element met een menselijke maat.

Op de meest prominente plaatsen, namelijk bij het logo aan de doorgaande weg en bij de entree van het kantoor, zijn op sierlijke wijze een bos van stalen kolommen geplaatst. Het materiaal waar het betreffende bedrijf zijn verdienste mee maakt. De entree is verdiept tussen 2 volumes ingelegd. Ondanks deze teruggetrokken ligging krijgt deze door de glimmende kolommen genoeg aandacht.

De trap heeft een prominente plek gekregen bij de entree. Met een in-het-oog springende wand van houten blokjes bij de vide is de entree op indrukwekkende wijze uitgewerkt. De trap vormt het centerpiece en is met zorg door de Coppens Groep zelf uitgevoerd met dezelfde buisvormige opbouw als in de gevel te zien is. Het interieur is mede met Lenneke Interieurarchitectuur tot stand gekomen.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.