Equipe Trading

Midden Brabant Poort | Gilze

Equipe Trading

Midden Brabant Poort | Gilze

Voor het bedrijfspand van Equipe Trading, een ontwikkelaar en distributeur van sportartikelen voor de windsurf- en kitesport, realiseerden we op industrieterrein Midden-Brabant te Gilze.

Naam:
Equipe Trading

Locatie:
Midden Brabant Poort | Gilze

Bruto Vloeroppervlakte
Kantoor/Showroom: 660 m2
Bedrijfshal: 1900 m2

Status:
Gerealiseerd 2021

Bedrijfspand met een statige uitstraling

 

Het is gelegen aan de rand van het industrieterrein waardoor het pand zijn representativiteit volledig aan de voorgevel ontleent. De zij- en achtergevels zijn nauwelijks zichtbaar.

Accoya hout in combinatie met zwart metaal

 

Het kantoor is in combinatie met de showroom zo breed mogelijk vormgegeven in 2 bouwlagen. Dit is het beeldbepalende element aan de straatzijde. De fraaie combinatie van zwart metaal met de geelbruine kleur van het accoya hout geeft het een chique uitstraling.

Ruim daglicht dankzij grote vliesgevels

 

De entree is met een houten accent, luifel en lamellen extra kracht bijgezet. Met grote vliesgevels worden alle ruimtes rijkelijk voorzien van daglicht. De grote vliesgevels zorgen voor een luxe uitstraling.

 

De oriëntatie op het Noorden is hier uitermate geschikt voor zonder risico op oververhitting door de zon. Het geheel vormt een overzichtelijk en daadkrachtig ontwerp.

Een industrieel en licht interieur

 

De entree van het kantoor en showroom is centraal gelegen. In de entree is een ruime open spiraaltrap geplaatst. De combinatie van zwart metaal en houten treden past naadloos bij het ontwerp van de gevels. In het interieur van de overige ruimtes is ook gekozen voor een zwarte basis in combinatie met frisse kleuren. Door het weglaten van systeemplafonds in de grote ruimtes worden deze extra ruimtelijk en geeft het een stoere industriële uitstraling. Geheel in overeenstemming met de producten die er worden verhandeld.

(onder-)aannemers

 

Interieur ontwerp: WSBDESIGN
Interieur realisatie: WSB Interieurbouw
Constructeur: Hooijen Konstruktiebureau BV

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.