Workinn Waalwijk

Haven VII | Waalwijk

Workinn Waalwijk

Haven VII | Waalwijk

In 2020 is er een nieuw project gelanceerd in Waalwijk, namelijk Workinn Waalwijk: een duurzame shortstay voor arbeidsmigranten. Workinn Waalwijk is een mooi voorbeeld van goede huisvesting voor arbeidsmigranten. Aan de rand van industrieterrein Haven VII in Waalwijk, zijn 400 slaapplaatsen gerealiseerd voor shortstay: een verblijf van maximaal 6 maanden.

Naam:
Workinn Waalwijk

Locatie:
Haven VII | Waalwijk

Bruto Vloeroppervlakte
Woongroepen: 3X 3.100 m2
Totaal 400 slaapplaatsen

Status:
Gerealiseerd 2020

Eigentijdse afwerking van drie robuuste gebouwen

 

Het project bestaat uit drie grote volumes. Elk gebouw heeft een patio in het midden. Deze draagt bij aan een prettige leefomgeving, een beter leefklimaat. De raamkozijnen zijn als drie donkere horizontale banden om het gebouw heen getrokken met een stalen luifel erboven. Het horizontale design van de kozijnband wordt op een speelse manier onderbroken met witte kaders en donkerbruine strepen, wat zorgt voor een mooi effect aan het geheel van het gebouw.

Een kwalitatieve (buiten) leefomgeving

 

Aan faciliteiten geen gebrek. Workinn Waalwijk creëert een kwalitatieve leefomgeving: elke bewoner heeft een eigen slaapkamer met een gebruiksoppervlakte van minimaal 8m2 en elke woongroep van maximaal 6 personen beschikt over een ruim kookeiland met zitplaatsen en 3 badkamers. Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes te ontdekken zoals een fitness- en loungeruimte en is er rondom het gebouw voldoende ruimte om buiten te recreëren.

Ligging op een rustige plek

 

Er is bewust gekozen voor de ligging aan het Zuiderkanaal, wat ligt aan de rand van het industrieterrein. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig voor de (tijdelijke) bewoners, en zo hebben ze een rustige plek om te vertoeven. Veel shortstay gasten werken op het aangelegen industrieterrein: hierdoor wordt het woon-werkverkeer ook geminimaliseerd, wat deze plek aan het Zuiderkanaal extra milieuvriendelijk maakt.

Meer weten over één van onze projecten?

Meer weten over één van onze projecten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwproject.